vrijdag 26 februari 2010

Antoine Peters




Vandaag is het dan zover dé afspraak waar ik vol smart op heb gewacht. Antoine Peters (mijn stiekeme held) himself en sidekick komen langs. Ik heb vanochtend ook niks door me strot kunnen krijgen, al zegt dat niks, ontbijt eigenlijk nooit. Maar als ik ooit aan dit ochtendritueel was begonnen had er niks in gekund!

Heb niet veel voor kunnen bereiden, het is een vrijblijvende afspraak. Dat maakt me dus nog zenuwachtiger en krampachtiger! En dan ook nog 'the issue' van vele vrouwen, wat doe ik in godsnaam aan?! En maakt het enig verschil? Want als we allemaal even logisch nadenken kan het een mede-ontwerper weinig schelen wat er in jou kast hangt tenzij het iets bevat van henzelf. En tja, daar heeft mijn spaarvarkentje zeker niet op gerekend (stom beest). En sinds mijn eigen ontwerpjes wel erg heftig zijn voor een werkdag heb ik maar gekozen voor mijn oversized vest van Pa:nuu waar ik al jaren dol op ben ook al zijn de kleuren (net als mijn zielige rode pluk haar) al sinds de eerste was niet zo 'bright' als het ooit was geweest en mijn nieuwe SugaRush Cookie bracelet. Maar even terug waar het eigenlijk om gaat want ik dwaal wel heel ver af.

Antoine komt langs en ik zet mijn beste beentje dus voor.. Wish me luck! En de uitslag volgt snel ( en ook waar deze afspraak werkelijk om gaat, is natuurlijk wel vrijblijvend he).

zaterdag 20 februari 2010

Sweet Tooth




Sinds ik al 5 (lange) jaren werkzaam ben als slaaf/designer bij Nova was het niet meer te vermijden, ik wil mijn eigen accessoires ontwerpen!

Dus mensen, de eerste ontwerpjes liggen te pronken op mijn bureautje, en ik kan niet blijer zijn (nah, word ook wel blij van een vers paar sneakers en lolly's). Zie hier de Überzoete brouwseltjes van klei. De collectie bestaat uit broches, kettingen en armbanden. There will be more where these came from!









donderdag 18 februari 2010

Shoot SugaRush

Natuurlijk moest de shoot van mijn collectie van SS 2009 opnieuw worden gedaan. Waarom? Zou je zeggen na het zien van mijn meesterwerk. Nou ik herinner me een zonnige dag ergens in 2009 (sorry ik heb geen datum, tijd of locatie, don't be nosey!) waarin ik in een enthousiaste bui bedacht: 'Joh! Die foto's maak ik lekker zelf!'. Mja, we hadden allemaal kunnen weten dat mijn poging als 'redelijk' zou worden bestempeld. Alleen mijn mams was super trots op het eindresultaat (alle moeders zijn dat verplicht. Ze tekenen bij je geboorte een document, nog voor het uitwerken van de ruggenprik, dat alles wat je kleine doet in de toekomst 'SUPER!' is). Dit document heeft onze Sandder natuurlijk nooit hoeven ondertekenen dus de uitkomst was onvermijdelijk, dit kón beter. Eerste opdracht van Meneer Lanen? In 1 dag 3 modellen zien te regelen. En ja! Aan het einde van mijn 'facebookdag' had ik ze te pakken, onze lieve Mirthe Marianne Apollonia Geerlings, Rose Leuwol en Marjolijn Lanen-de Vries. Ik hoef natuurlijk niet te zeggen dat het resultaat er mag zijn. We hadden niks anders verwacht van DD. Bij deze bedankt ik nogmaals al mijn modellen en niet te vergeten de welbekende Sandder Lanen.

Enjoy

dinsdag 16 februari 2010

Alle zoetigheid op een stokje

Het is een feit, Lleta moet toch wel degelijk van haar luie reet afkomen en d'r kleine creatieve vingertjes aan het werk zetten! Was ik er 4 jaar geleden toch zo zeker van dat ik mijn eigen label wilde starten, betrapte ik mezelf erop dat ik soms twijfels had over mijn creativiteit... Stom stom stom! Who decides that anyway?! Nou ja oké iedereen behalve ik..

Anyway... Vanaf nu ga ik, tot zover mijn korte beentjes mij brengen, in volle vaart! Mijn paspop en naaimachine voelen zich op dit moment misbruikt en begin maar niet over mijn schetsboek.

Iedereen is ervan bewust dat ik geen genoeg kan krijgen van alle zoetigheden op deze aardbol, de vormen, geuren, kleuren enz. (vreemd eigenlijk voor iemand die maar 1 keer in de maand naar de snoepwinkel wordt gelokt). Ik werd zelfs door mijn obsessie achtervolgd in mijn nachtmerries, waar ik niets anders kon zien dan: killer cupcakes, evil lollypops, crazy cotton candy en nog vele andere... En ja mensen, alles wat je van mij zal zien is wat met 'all of the above' heeft te maken. Sweet Street kan je mijn stroming noemen, maar dat verzin ik eerlijk gezegd ter plekke. Name it what you want, but it's coming, SugaRush!