maandag 15 maart 2010

Kid Vanilla Fashionshow 2010


Op vrijdag 12 maart 2010 was het zover, de show van Kiddy Vanilly! Waar? Artspace, Leguit Gallery in Antwerpen. En wat hadden we een zin om hier bij te zijn. Hadden we de show bijna moeten missen door een gescheurde remleiding (die gelukkig in een uurtje kon worden gefikst)!

Eva Balg, the designer heeft zichzelf nogmaals kenbaar gemaakt door een heerlijke kleurrijke, vrouwelijke en sportieve collectie neer te zetten. Samen met 'Make' Agency heeft ze een nieuw logo en design voor haar tees en sweaters ontworpen. Sebastian, Eva’s broer, een grote fan van de negentiger jaren, heeft ook zijn steentje (dit steentje noem ik vanaf nu hysterische creativiteit) bijgedragen door prints te ontwerpen geïnspireerd door airbrushing. Al deze talenten bij elkaar opgeteld en je hebt een collectie waar je alles van wilt hebben!

Na deze show ging iedereen richting de HOMEY (after). Moet zeggen dat het een heerlijke luidruchtige en gezellige avond was. Niemand wilde weg, maar op een gegeven moment is of je portemonnee leeg of je energie level way down (wat bij mij het geval was, en slapen op een bankje met mijn ogen open was niet zo een goed idee uiteindelijk) dus rond een uurtje of 1 gingen we toch richting ons betaalde bedje.

Jammer genoeg is Kid Vanilla niet te koop in Nederland (alleen via de webshop) Dus check de website www.kid-vanilla.com en zie meer van de nieuwe collectie. Of als je ooit in de buurt bent???

AVENUE, antwerp
STREETTEASER, brussels
KAKKOIIIRO, brussels
WAKEUP SHOP, brussels
LAZY DOG, paris
AIMECUBE, paris
SHOP172, london
BAYCREWS, tokyo
DEDICATED, cologne


Enjoy















Geen opmerkingen:

Een reactie posten